Fer-te Soci

Lleida Clàssic Drivers

Fundat l'any 2016, un Club jove però ple de gent on compartir la nostra afició: els vehicles clàssics!

Hola amic dels vehicles clàssics!!, si has arribat a aquesta zona és perquè t’estàs plantejant ser soci del nostre club o simplement vols informació sobre nosaltres. Bé, tant si és per una cosa o l’altra deixa que t’explica: Lleida Classic Drivers neix de 4 amics aficionats als cotxes clàssics que un dia, després d’una cursa de karts un diumenge qualsevol al circuit de Menàrguens, es van assentar a fer una “birra” i a debatre la idea de crear un club de cotxes clàssics diferent de la resta i de com ho podien fer. Van començar a tirar de contactes i amics que, com ells, tenien aquesta afició i idees que ells i volien formar part d’un possible club diferent. Dos anys després i molts mals de cap i papers, oficialment va néixer Lleida Classic Drivers. Un club jove amb una mitjana d’edat d’uns 40 anys que junta socis de 18 anys acabats de complir i jubilats de 73 amb les mateixes ganes i afició.

La gent ens pregunta, que us fa diferents? (se m’escapa un somriure cada cop que ens pregunten). T’ho diré: som un club que ens dóna igual si tens un R4 podrit, un Peugeot 205 de sèrie, un Renault 5 TS o un Porsche 911, per a nosaltres tothom és igual i té la mateixa cabuda.

També, fem que la quota del soci sigui ben espremuda; com?, el soci sempre tindrà una peça de roba del club i dret a comprar les que ja s’hagin fet, també un adhesiu per a cada cotxe que tingui sense importar el número, un dinar pagat tots els anys a un lloc diferent el qual acostuma a ser un lloc molt pintoresc i, en tot moment i quasi cada dues setmanes fem sortides organitzades de club per poder fer visites i esmorzar a llocs de Catalunya per visitar… Però, saps que és el més important de tot?, a part de coses que es descobreixen un cop ets dins d’aquest meravellós club. El més importat és el bon rotllo que hi ha amb tots els socis. Aquí tots els socis s’integren uns amb els altres i fan pinya, fan colla, fan família; som una gran família la qual fem que ningú sigui indiferent. Tothom és important, tothom compta, dona igual si ets vergonyós/a o et costa integrar, sempre vindrà algú a i et dirà: anem?.

Nosaltres som Lleida Classic Drivers, una família d’amics bojos pels cotxes clàssics!

La quota per ser Soci d'aquest Club és actualment de 40€. Aquesta quota inclou la subscripció anual del Club a la FCVH, dinar anual subvencionat per a tots els Socis, informació detallada de les concentracions d'històrics més importants dels voltants, accès a un grup de whatsapp format per tots els Socis on estar informats de les novetats, compra-venda, ressolució de problemes tècnics... i tot un ventall de possibilitats.

A més, cada any rebràs un element de merchandising del Club: Polo, tallavents, dessuadora amb caputxa...

La Junta de Lleida Clássic Drivers

Fer-se Soci és molt fàcil:

Emplena els dos següents formularis: amb el primer t’inscriuràs al nostre Club i al segon ens donaràs el consentiment a tractar les teves dades de manera personalitzada.

 

Emplena correctament els dos formularis  y espera la resposta del Club, nosaltres contactarem amb tú!!!.