Logo Lleida Classic Drivers

Marca:

Model:

Versió:

País Orígen:

Rover
220
GSI
Regne unit

Cavalls:

136

Cilindrada:

2000

Tracció:

DEL

Any fabricació:

1994

Any adquisició:

2021

Relació canvi:

5 amb diferencial Torsen

UNA MICA D'HISTÒRIA

CONDUIR-LO

Va sortir l’ocasió de comprar-lo be de preu, tot i que l’objectiu era comprar un Rover Coupé Turbo o Rover Coupé 220 de la serie K, vaig preferir comprar aquest 220 hatch perquè el xassis es molt millor i més resistent que el del Rover Coupé, les llantes speedline, l’interior recaro i el volant desplaçat ja van ser motius per acabar decidint-me per ell.

El vaig rescatar del mitg de Barcelona un dissabte a la tarda que en aquella ocasió podies circular amb vehicles considerats contaminants per l’ajuntament sense cap mena de problema amb les càmares que vigilen les matricules.

Al comprar-lo tenia el termostat enganxat i no s’acalentava al sortir de Barcelona per l’autopista, així que a una gasolinera li varem posar una de les alfombretes del terra davant del radiador per evitar que refrigeres de manera eficient, eren 200km de viatge i no voliem tenir problemes mecànics.

Ara està en procés de restauració

Simplement es comporta com un kart, el diferencial ajuda molt, i casi no li caldrien barres de torretes, te un pas per curva increible i pels cavalls que te en curves es defensa molt be i es divertit

X